Gagyizót keres a rendőrség - Felismeri?

 

 

 

A képen látható személy arany helyett réz utánzat karkötőket értékesített egy szentesi lakosnak. A bűncselekménnyel 370 ezer forint anyagi kárt okozott.

 

Az elkövető először útbaigazítást kért a sértettől, majd felajánlott neki három karkötőt megvételre. A leendő vevő bizalmát azzal nyerte el, hogy elvitte egy ékszerüzletbe, ahol bevizsgálták az árut és megállapították, hogy valódi arany. Távozáskor azonban az elkövető kicserélte a karkötőket és végül réz utánzatokat adott át a sértettnek, amire utóbbi csak később jött rá.

Az elkövető körülbelül 170 centiméter magas, kövér, pocakos, borostás férfi. Sötétbarna, őszes hajú. Az egyik kezén tetoválás van. Rekedtes hangú, dohányzó személy. Az elkövetéskor farmernadrágot és kék orkánkabátot viselt.

Az ékszerüzletben kamera működik, így a rendőrség kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, vagy vele kapcsolatban bármilyen információval rendelkezik, hívja a Szentesi Rendőrkapitányságot a 63/561-310-es telefonszámon, vagy a 107-es, 112-es segélyhívók valamelyikén.

Szentes, 2010. 12. 28.

 

 

.