Pollák nyílt nap 2010

 

 

 

A Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola november 17-én tartotta hagyományos nyílt napját, ahol 8-os tanulók és szüleik ismerkedtek meg az iskola képzési kínálatával. A szakmai program első részeként Kovács Attila tagintézmény-vezető tartott rövid előadást az iskolában folyó munkáról, a 2011/2012-es tanévben induló osztályokról, valamint a választható szakképzési kínálatról. A továbbiakban a látogatok az informatika oktatás részleteivel ismerkedtek meg Szili Imre és Kiss László tanár úr segítségével a számtech II-es tanterem.

 

 

 

Az elektronikai alapozó oktatásunk rejtelmeibe Nagy Gyula mérnök-tanár, Remzső Sándor és Szemerédi Endre kollégák avatták be az érdeklődőket. Az elektronikai laborban be is mutatták azokat a korszerű műszereket, eszközöket, amelyekkel a jövendő Pollákosok az elektronikai ismereteket sajátíthatják el a labor gyakorlatokon.

Az idegen nyelvi képzésről Török Edit és Ujréti Gabriella tanárnők tartottak előadást a multimédiás nyelvi laborban.

 

 

 

Az iskolában folyó munka megismerésére a következő alkalom november 24-én nyílik lehetőség, amikor 8 órától 11 óráig 6 helyszínen 18 tanórát látogathatnak az érdeklődő diákok, szülők, tanárok. Erre a „Nyitott kapuk” napra is sok szeretettel várják a pályaválasztás előtt álló 8-osokat!

Szentes, 2010. 11. 18.

 

 

 

.