Nyitott kapuk a Pollákban

2010. november 24.

 

 

 

A Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola immár hagyományosan megrendezett „Nyitott kapuk” napján több mint 90 végzős általános iskolás diák vett részt.

 

A szentesi és környékbeli nyolcadikosok 18 különböző tanórán vehettek részt, bepillantva a Pollák mindennapjaiba. Az informatika órákon az újonnan bevezetett IT Essential® oktatóprogram segítségével virtuális számítógépet, laptopot szereltek össze, míg az elektronikai laborokban különböző áramköri panelek forrasztását próbálhatták ki.

 

 

 

A nyelvi laborban a ház részeivel ismerkedhettek, a matematika órákon a kivetített függvények segítségével a hatványozás, és szintén látványos multimédiás alkalmazások szemléltetése során a szimmetria szabályszerűségeit ismételték át.

A nyílt napról még több kép ITT tekinthető meg!

A magyar órákon filmrészletek megtekintése engedett igazán érdekes bepillantást az Odüsszeia világába, a rajz órán Mezopotámia művészeti alkotásait elemezhették a rajzteremben.

 

 

 

Reméljük, hogy minden résztvevő végzős diák jól érezte magát a Pollákban, és megfogadja tanácsukat: Válaszd Te is a POLLÁKOT!!!

Szentes, 2010. 11. 24.

 

 

.