Nagy Vagy!

Országos családi-iskolai verseny a TV2-n

 

 

 

2010. november 13-án hajnalban indult két busz Budapestre a Petőfi Sándor Általános Iskola csapatával a TV2-n látható országos családi-iskolai verseny selejtezőjére.

 

 

 

A Nagy Vagy! a magyarországi általános iskolák csapatainak fantasztikus hangulatú, grandiózus versenye minden vasárnap délelőtt a TV2 képernyőjén. A tizenöt héten át tartó viadal látványos erőpróbáinak résztvevői - gyerekek, tanárok, szülők és sztárok - földön, vízben és levegőben mérik össze erejüket, ügyességüket és tudásukat a dicsőségért és a fantasztikus fődíjakért. Sőt a Nagy Vagy! több ennél: mozgalom, amelynek követői hétről hétre vizsgáznak lelkesedésből, összefogásból, önzetlenségből és kitartásból.

 

 

 

Erre a versenyre nevezett be az iskola a Hungerit Zrt. támogatásával, így ezen a napon az iskola csapata küzdhetett meg a Nagy Vagy! versenyben való továbbjutásért.

 

 

 

A csapatok - egy-egy sztár vezényletével - nem hagyományos sportágakban, hanem szokatlan terepen, földön, vízen és akár levegőben mérték össze tudásukat a SportMax sportkomplexumban!

A hajnali induláskor még mindenki „alfában” szállt fel a buszra, melyen nem csak a csapat, hanem hatalmas szurkolótábor is utazott a fővárosi forgatási helyszínre.

 

 

 

Elsőként az uszodában kellett bizonyítani a Petőfis csapatnak, akiket Rippel Viktor vezetett. Az ellenfél csapatokat Szandi, Brózik Klári, Vincze Ottó, Gyenesei Leila és Damu Roland segítette, hogy a lehető legjobb eredményt érjék el.

 

 

 

Most mindenki kérdezheti, hogy na és tovább jutottak a Petőfisek? Sajnos ez csak az adás napján (dec. 19.) derülhet ki, de addig is nézzük a műsor felvételén készült képeket.

 

 

A versenyről még több kép ITT tekinthető meg!

Szentes, 2010. 11. 16.

 

 

.