MAGYAR KUPA GYŐZTES A
SZENTESI VK NŐI CSAPATA!

 

 

A HUNGERIT – METALCOM SZENTES vízilabda csapata vasárnap megnyerte a Magyar Kupát. 30 év telt azóta, hogy a Szentesi Vízmű férfi vízilabda csapata MNK-t nyert. A jubileumi hangulatot különlegessé tette a Klub női csapatának hétvégi kupagyőzelme.

 

 

A BEK győztes, 11 szeres magyar bajnok, és a LEN kupában induló Hungerit - Metalcom Szentes remek játékkal diadalmaskodott a Szeged csapata felett. A találkozón elért 6:5 arányú győzelem értékét az teszi teljessé, hogy Zantleitner Krisztina tanítványai a nehezebb ágon a Dunaújváros legyőzésével kerültek a döntőbe.

 

 

 

A Szentesi Vízilabda Klub 250 sportolója, szurkolói és vezetői köszönetüket fejezik ki Szentes Város Önkormányzatának, a Hungerit ZRt-nek és a Metalcom ZRt-nek és más támogatóknak.

 

Prémium a kupagyőzelemért

 

A Hungerit-MetalCom-Szentes nyerte meg a hétvégén a női vízilabda magyar kupát. Tíz évnek kellett eltelnie az újabb siker eléréséhez. A két névadó cég az elért kiváló eredmény alapján a csapatnak 200-200 ezer forint prémiumot ad. A lányok decemberben már a LEN Kupában játszanak Belgrádban.

A szponzorok és az önkormányzat közösen, egyenlő arányban biztosítják a küzdelmekhez szükséges összeget. A kupagyőztes csapatot – a világbajnok karatésokkal és a vb bronzérmes László Csaba-Mikes Anna tánckettőssel együtt pénteken délután köszönti a szentesi képviselő-testület.

 

KUPAGYŐZTESEK köszöntése az uszodában

 

2010. november 26-án pénteken 17.45-től a Hungerit – MetalCom Szentes KUPAGYŐZTES csapatának köszöntése az uszodában.

Program:

16.00 Hungerit MetalCom Szentes – Anglia

17.45 Éljenek a Kupagyőztesek – köszöntő

18.00 Bodrogi Bau Szentes – Vasas

Minden szurkolót szeretettel várnak!

Szentes, 2010. 11. 24.

 

 

.