Micsoda visszatérések!

 

 

 

Egy esztendő kihagyás után visszatért a küzdősportos-cirkusz Csongrád megye legszebb városába, Szentesre. Elöljáróban annyit, hogy a Gladiátor Rendezvényiroda, és a Profibox Promotion ismét nagyszerű rendezvényt hozott tető alá.

 

 

 

A rendezvény „A Visszatérés” címet kapta megálmodójától, Bertók Róberttől, amely két dologra utalt. Egyrészt arra, hogy Szentes városában – a gazdasági válság szomorú velejárójaként – tavaly nem lett megrendezve a közel egy évtizedes múlttal bíró küzdősport-gála, másrészt – amiről már sokan tudnak az ökölvívó berkekben, - négy év pauza után Rácz Félix ezen az eseményen reaktiválta magát.

 

 

 

A leköszönő évtized első felében a Felix Promotion megszámlálhatatlan élő televíziós eseményt hozott tető alá, de névadó tulajdonosa, Rácz Félix, 2006 őszén váratlanul úgy döntött, hogy hátat fordít az ökölvívásnak, s az élet más területein kamatoztatja tudását. A menedzser eltűnt a rivaldafényből, hogy aztán 2009-ben – mint sportmenedzser – visszatérjen, amely után már csak egy kis lépés volt visszatalálni az „alapokhoz”.

A gála képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

Szentes, 2010. 11. 11.

 

 

.