"Legtalpraesettebb diák" - választás

 

Nyolcan versengtek a "LEG" versenyben!

 

A Szentesi Ifjúsági és Diák Önkormányzat - a SZIDÖK - 2010. évben is pályázatot írt ki a „Szentes Város Legtalpraesettebb Diákja” cím elnyerésére. A programra már tizenkettedik alkalommal került sor november 26-án, a Koszta József Általános Iskolában.

 

 

 

A jelölt diákok egymásnak és a SZIDÖK diák küldötteinek egy tréfás, rövid vetélkedővel mutatták meg a maguk értékeit. Többek között be kellett mutatkozniuk - lehetőleg humoros, tréfás illetve eredeti formában. Be kellett mutatniuk azt is, hogy mit tudnak a városunkról és a történelméről.

 

 

 

A zsűri értékelése alapján, az általános iskolások közül Csanády Adél (a Koszta iskolából), a középiskolások közül pedig Valkai Béla (Zsoldos iskolából) bizonyult a legjobbnak. Ez azonban itt kevés volt a győzelemhez. Erről ugyanis, a jelenlévő diákok szavazata döntött. Izgatottan vártuk tehát, hogy szerintük ki a „Legtalpraesettebb Általános Iskolás Diák” illetve a „Legtalpraesettebb Középiskolás Diák” városunkban.

 

 

 

A diák szavazók Csanády Adél esetében egyetértettek a zsűrivel. Így az általános iskolások közül - mint a Koszta József Általános Iskola tanulója - Ő lett a 2010. év “Legtalpraesettebb Általános Iskolás Diák“-ja. A középiskolások versenyét viszont Bali Dávid, a Horváth Mihály Gimnázium tanulója nyerte, így Ő lett a 2010. év “Legtalpraesettebb Középiskolás Diák”-ja.

A szervezők köszönik Csorba Ildikó tanárnőnek a vendéglátást és a nagyon finom almás, fahéjas sütit.

 

Valkai Béla, Csanády Adél és Bali Dávid

Szentes, 2010. 11. 29.

 

 

.