Köszönet a segítségért!

 

 

 

Ezúton szeretnénk megköszönni a szentesi lakosoknak, vállalkozóknak a támogatását és Szűcs Lajos alpolgármester úrnak a segítségét ahhoz, hogy a KOLONTÁRRA induló kamion megtelt adományokkal.

 

 

 

Köszönjük az óvodáknak és iskoláknak, hogy helyet adtak a gyűjtéshez! Köszönet a Vöröskereszt helyi szervezetének, Nagytőke és Nagymágocs önkormányzatának és a Szabadidő Sportklubbnak az adományokért!

 

 

 

Az adományok egy része az iszapáradatban teljes házát, vagyonát és sajnos lánygyermekét elvesztett Juhász család átmeneti albérletébe került, ahol a felajánlásokat személyesen átvették. Lakásukat sikerült úgy felszerelnünk, hogy az újrakezdésüket megkönnyíthessük.

 

 

 

Őszinte szeretettel fogadták és nagyon megköszönték a sok-sok szép holmit. A polgármester úrnak átadtuk az október 23-ai sportrendezvényen gyűjtött 102.000 Ft- ot , melyet kérésünkre élelmiszerre fognak fordítani!

 

 

 

Szívszorító és megrázó élmény volt még így 3 hét után is élőben látni azt a pusztítást, amit az iszap a két településen végzett. Kívánjuk, hogy legyen esélyük újrakezdeni és ilyen katasztrófa ne forduljon elő soha többé.

SIPOS OLGA és HORVÁTH KITTI

 

 

Szentes, 2010. 11. 16.

 

 

 

.