Gólyaavató összefoglaló

 

 

 

A Gólyabál egy olyan esemény, ami egyetlen egyszer van az életedben. Persze máséra bármikor el tudsz menni a későbbiekben, de az nem lesz ugyanaz. Az gólyabálon való avatás után ráadásul már soha többé nem leszel gólya.

Tudjuk, hogy picit ciki a feladatokat teljesíteni, de teljen el pár év, és te is elvárod, hogy megtegyék az új gólyák mindazt amit te is annak idején kínosnak éreztél.

 

 

 

Az idei tanév gólyái már azt hitték, hogy megússzák az avatásukról készült képeket, de akkor lássuk hogy mi is történt a középiskolák gólyaavatásán.

 

 

 

Összefoglalónkat kezdjük, azzal a ténnyel, hogy alig hogy elkezdődött a tanév, már egy időszaknak vége is, melyen a középiskolák új tanulóinak át kellett esniük. Ez pedig nem más mint a "gólya korszak".

Az elmúlt hetekben négy középiskolában rendezték meg ezt a "nagy bulit", melyen igazi osztályokká kovácsolódtak a kilencedikesek.

Hiába írjuk le a megoldandó feladatokat, mert a képek százszor többet mesélnek.

 

 

 

A HMG gólyaavató képei!                    A POLLÁK gólyaavató képei!

A BOROS gólyaavató képei!               A ZSOLDOS gólyaavató képei!

 

 

 

Általánosságban mindenkinek le kellett tenni az esküt, ami deklarálta, hogy a menza és a büfé szent hely a felsőbb éveseknek.

Sági Szilárd gasztrokibic megirigyelhette azt a gasztronómiai találékonyságot, mellyel a felsőbb évesek avató sütiket sütöttek a gólyáknak.

Szentes, 2010. 11. 11.

 

 

.