Esküvő & Baba-Mama kiállítás 2011

 

 

Az elmúlt négy évi nagy siker után 2011. február 12-13-án rendezik meg az ötödik Esküvő & Baba-Mama kiállítást és vásárt. A rendezvény Csongrád Megye egyik legpatinásabb épületében Szentesen, a Megyeháza Konferencia és Kulturális Központban (6600 Szentes, Kossuth tér 1.) kerül megrendezésre. A kiállítás több mint 350 beépített négyzetméteren fog zajlani, az ország különböző részéről érkező kiállítók részvételével.

 

A rendezvény sikere, hogy a lehető legszélesebb témakörben biztosítják a kiállítókat a látogatók számára. Az elmúlt négy évben is számos nagy értékű nyereményt sorsoltak ki a látogatók között, többek között külföldi nyaralást, több wellness hétvégét, ajándék tárgyakat, de voltak olyan nyerteseink is, akiknek a házasságkötéssel járó teljes kiadását fedezték!

 

A kiállítás mindkét napján folyamatos, színes programokat biztosítanak. (Pl.: divatbemutatók, vőfélyvetélkedők, jégszobor-show, mixer-show, bűvész, és házasságkötés, koszorúslány szépségverseny, anya-csata /anyukák vidám és játékos vetélkedője/ stb.).

A rendezvényre a belépés ingyenes lesz.

Szentes, 2010. 11. 21.

 

 

.