AZ ELIT ALAKULAT

 

November 20-án, Orosházán kerül megrendezésre „AZ ELIT ALAKULAT” címmel szervezett esemény, mellyel kapcsolatban nem csak az ökölvívó rajongók érdeklődését szeretnénk felkelteni, hanem a küzdősportok iránt érdeklődőkhöz is szólnánk. Mert van miről szólni.

 

A rendezvény valószínűleg az év gálája címre is pályázhat majd, mert rendkívül erős mezőnyt sikerült összekovácsolniuk a szervezőknek, mind az ökölvívásban, mint a „rugósportok” területén. Információnk szerint egy K-1 szabályrendszerű (- 71kg), négyes torna is helyet kap a programban. A résztvevők kilétét egyelőre nem hozták nyilvánosságra, ám annyit sikerült megtudnunk, hogy két WAKO válogatott versenyző is szerepelni fog.

 

 

A gála „AZ ELIT ALAKULAT” címet kapta, ugyanis a szervezők ígérete szerint olyan egyéniségek küzdelmét láthatja majd a közönség, akik akár egyenként is „el tudnak adni” egy rendezvényt.

Az egyik ilyen harcos, aki korábban egyedül is megtöltötte az orosházi csarnokot, az a rövid visszavonulása után reaktivált Rácz Dénes. A legmagasabb súlykategóriában korábban K-1 Magyar GP győztes fighter ismét a népszerű szabályrendszerben küzd, de most saját súlyában (86 kg) indul csatába, méghozzá Török Imre ellen. A két „közalkalmazott” csatáját a szakértők igazi csemegének tartják, melynek végső kimenetelét csak jósolgatni lehet.

 

Az ökölvívó program főszereplője a „Spártai” Szili István (6 győzelem – 0 vereség) lesz. A középsúlyú bokszoló – az októberi szentesi gálán, - a Felix Promotion színeiben tért haza „svájci kiküldetéséből”, és azonnal a legnagyobb médiafigyelemmel bíró feltörekvő ökölvívó státusába került. Szili ellenfele még nem ismert, de valószínűleg ez alkalommal már egy 6 menetes küzdelem vár rá.

Úgy tudjuk, hogy még további, országosan ismert bunyósok fellépésére is lehet számítani.

A gálát, melyre már több, országosan ismert médiasztár és előadó jelezte részvételi szándékát, a SportTV felvételről fogja közvetíteni.

Szentes, 2010. 11. 02.

 

Az ELIT ALAKULAT

 

A Gladiator Organization és a Felix Promotion november 20-án, Orosházán rendez küzdősport gálát, melynek ökölvívó programja nagyon „sűrű” felhozatallal kedveskedik a legklasszikusabb szabályrendszer rajongóinak.

Szombaton, az eredeti tervekkel ellentétben már 17 órától elkezdődik az „Elit Alakulat” nevű orosházi küzdősport gála, mivel az előzetesen kalkuláltnál sokkal gazdagabb program várja az ökölvívásért, valamint a „rúgó sportokért” rajongó közönséget.

 

 

Hatalmas média erőt képviselt már az a tény is, hogy a Félix Promotion vezetője Szentesen tért vissza a küzdősportok világába, de nem csak ezzel kapcsolatban merül fel Szentes városának nevének említése a médiában.

Az elmúlt hét péntekén este (az év egyik legjobban várt nehézsúlyú VB mérkőzésén (WBA) David Haye - Audley Harrison ) legalább négyszer hangzott el Szentes város, mivel 2004-ben Katy Brown-al itt volt edzőként David Haye! Azt is kiemelték, hogy mennyire tetszett neki a városunk!

 

 

 

A gálán – a tervek szerint – nem kevesebb, mint tíz profi boksz mérkőzés kap helyet. Az ökölvívó főmérkőzést természetesen a Felix Promotion versenyzője, Szili István (6 győzelem – 0 vereség) vívja, ám az ellenfele egyelőre nem ismert, de valószínűleg egy szerbiai bunyós lesz a riválisa. A másik kiemelt bokszmeccsen a korábbi félnehézsúlyú WBF világelső Kovács Tamás (17 győzelem – 0 vereség) lép kötelek közé.

Bokszol még a WBF nagyközépsúlyú nemzetközi bajnok Kelemen Balázs (6 győzelem – 0 vereség), aki Krátki Mihály ellen meccsel hat menetben. A gálán az egykori kétszeres WBF világelső Matolcsi József (27 győzelem – 13 vereség) Orsós Attilával (3 győzelem – 9 vereség) méri össze erejét.

Szorítóba lép Kiss „Toto” Zoltán három tanítványa is. Cirkálósúlyúban Kiss Ferenc (4 győzelem – 0 vereség) a szlovákiai Borók Róberttel csap össze, míg Balogh László Róbert (9 győzelem – 4 vereség – 1 döntetlen) ellenfele a csupaszív Fekete Sándor lesz. A fiatal Füzesi Adrián (4 győzelem – 0 vereség) a nyíregyházi illetékességű Kassai Ignáccal csap össze.

Ha már Nyíregyháza. Kassai mellett két másik Nagy Lajos tanítvány is megmutatja magát az orosházi ringben. Az elmúlt hetekben a monoki.comtöbbször cikkezett a könnyűsúlyú Nagy Istvánról (14 győzelem – 7 vereség), mivel eléggé megkérdőjelezhető indokokkal mondták le a Vető Gábor elleni összecsapását. Orosházán, Provits László (3 győzelem – 5 vereség) ellen bemutathatja, hogy miért is tart tőle Vető menedzsere.

Újra komoly közönség előtt bizonyíthatja tehetségét Nagy Lajos Márk (2 győzelem – 0 vereség). A fiatal bunyós ellenfele Hamza Zsolt lesz.

A felsorolást Ramocsa Zoltán (1 győzelem – 9 vereség – 2 döntetlen) zárja, aki Gerebecz Józseffel (4 győzelem – 3 vereség – 2 döntetlen) csap össze nagyváltósúlyban.

A gálát, melyre már több, országosan ismert médiasztár és előadó jelezte részvételi szándékát, a SportTV felvételről fogja közvetíteni. Az eseményen a „rugósportok” szerelmesei sem maradnak izgalmak nélkül: Rácz Dénes - Török Imre K-1 superfight, valamint egy négyfős K-1 torna is várja a sportrajongókat.

Szentes, 2010. 11. 16.

 

 

.