Mikor lesz az alakuló ülés?

Változás az új képviselő-testületben!

 

A törvény azt mondja ki, hogy a választás után 18 nap áll rendelkezésre, hogy megalakuljon az új képviselő-testület. A határidőt és a szokásokat figyelembe véve várhatóan október 15-én lesz megtartva a mandátum kiosztó testületi-ülés, azaz az alakuló ülés.

 

De kik kapják meg a mandátumot? Sokan azt hiszik, Antal Balázs Tibor (FIDESZ), Bujdosó Tamás Károly (FIDESZ), Dr. Chomiak Waldemar (FIDESZ), Halmai István András (FIDESZ), Kozák János (FIDESZ-lista), Sipos Antal (FIDESZ), Ollai Istvánné (FÜGGETLEN), Dr. Demeter Attila (MSZP), Krausz Jánosné (MSZP), Móra József (MSZP), Szabó Zoltán Ferenc (JOBBIK-lista), Varga Árpád (MSZP-lista) Szűcs Lajos (MSZP), Karikó-Tóth Tibor (Pálmások-lista), de nem így lesz.

 

Információink szerint a listán bejutott képviselők között változás lesz, ami a Pálmások Szövetségét érinti. Úgy értesültünk, hogy képviselői mandátumáról a Pálmások listavezetője lemond a második helyen lévő javára, így nem Karikó-Tóth Tibor lesz a képviselő, hanem Horváth István, aki eddig is a testület tagja volt.

Szentes, 2010. 10. 04.

 

 

.