Botrányosra sikerült a váltás!

Dühös előfizetők rohanták meg a RUBICOM irodáját!

 

 

2010. október 5-ére hirdette meg az új csatornakiosztását a RUBICOM kábel tv szolgáltató! Nem is lett volna belőle baj, ha eközben egy csomó eddig fogható tv csatorna nem tűnt volna el.

Az átállást követő napon többen szinte megrohamozták a cég irodáját, hogy miért nem nézhetik azokat a csatornákat, amelyekért eddig fizetett! Az átállás azzal is jár, hogy akinek eddig TVNEWORK-ös set top box-a volt, az szinte dobhatja a kukába mert másik kell.

 

2010. október 7-én reggel két ifjú hölgy ült a pult mögött és próbálták hárítani a nézői támadásokat, de nem sok sikerrel, mert ők sem tudtak semmi biztatót mondani. Többen a főnököt kérték, de az hosszas várakozás után sem jelent meg (és semmilyen információt nem adtak felőle)!

 

Ha valaki nem volt ott, akkor egy kis cenzúrával jöjjenek az észrevételek:

"Miért kellett hozzányúlni!",

"A pénzt elszedik, és szolgáltatás nulla!",

"Tök ismeretlen adók vannak, még a műsorújságban sincsennek benne!",

"Ki a f----om akar horgászni!",

"Bezzeg három pornócsatornára van eszük!",

"Most ezt a másik box-ot vetetik meg, januártól, meg még másikat!",

"Úgy voltam vele, hogy kirángatom mindet a pult mögül!",

"Hallottam sírni a főnököt a tv-ben, de nem gondoltam, hogy ezt a galádságot meg is teszik!"

 

Ez csak ízelítő volt az irodában elhangzottakból és ezek is csak a finomabbak, mert voltak durvábbak is. Sokan azon gondolkodnak, hogy eddigi szerződésüket felmondják és keresnek egy olyan szolgáltatót, aki adja a megszokott csatornákat.

A hölgyeket megkérdeztük, hogy akik a TVNETWORK hálózatnak voltak leszerződöttei és tart még a hűségnyilatkozat, azok miként tudják felmondani a szolgáltatást? A válasz: Bármikor megtehetik semmilyen következmény nem lesz, mert a TVNETWORK-el vannak szerződve, nem a Rubicom-al.

 

Aki nem volt ott az irodában, annak íme egy lehetőség, hogy elmondja véleményét az átállásról, vagy ötletet adjon a szolgáltatónak, hogy ezt az elmérgesedett helyzetet miként lehet korrekten, mindenki megnyugtatására rendezni.

 

A szavazás indult: 2010. október 8-án

Szentes, 2010. 10. 08.

 

 

.