A BÁCSKAI UDVAR

 

 

 

Névadó ünnepségre készült lázasan a Horváth Mihály Gimnázium dráma tagozata. Ugyan az időjárás keresztül húzta a szervezést, de valljuk be ez így még hangulatosabb és családiasabb volt, mint ahogy azt tervezték.

 

 

 

Az iskola új épületszárnyának kívántak nevet adni, és nem is kellett sokat gondolkodni a névválasztás felől. Az épületszárny zárt belső udvarát, mely szabadtéri színházi produkciók előadására alkalmas, a BÁCSKAI UDVAR nevet kapta, a tagozat megalapítójának tiszteletére. Bácskai Miska bácsi, akinek megérkezésekor dalra fakadtak, elérzékenyült a diákok és a tanárok szeretetétől.

 

 

 

Meglepetés vendég is érkezett a gimnáziumba Nárai Erika személyében, aki szintén dalra fakadt. Mindenki a könnyeivel küszködött és a meglepetések ezzel még nem értek véget.

 

 

 

Hagyománnyá vált, hogy minden év legjobb drámais diákját elismerik egy csörgősapka díjjal. Az idén nem csak a legjobb diák, hanem a tagozat alapítóját is kitüntették a diákok/tanárok ezzel a díjjal, melyet Perjésné Dózsa Erzsébet adott át az ünnepeltnek.

 

 

Szentes, 2010. 10. 20.

 

 

.