Klubház avató

 

 

 

2010. január 6-án nyílt meg hivatalosan a Szentesi Vasutas SC klubháza a Vasutas Sporttelep szomszédságában. Makra Zoltántól megtudtuk, hogy talán már egy évtizede húzódik a klubház sorsa, de végre révbe értek a kezdeményezéssel.

 

 

 

A megnyitón Farkas Sándor képviselő úr arra emlékezett vissza, hogy évtizedekkel ezelőtt a szomszédságban található tornateremben kezdte meg vívó edzéseit. Akkor gyermekként olyan hatalmasnak tűnt ez a pálya és az edzőterem is óriási volt. Szűcs Lajos viszont a sporttelep szomszédságában található tanműhelyben oktatott.

 

 

 

A klubház avatójára érkezett Badár Sándor (most bajban vagyunk a titulusával, de talán ..) humorista, színész, életművész, de tény hogy 12 évnyi vasutas átképzésen átesett művész, aki stand up show-val szórakoztatta a közönséget.

 

 

 

Sanyi elmondta, hogy hogyan került a vasúthoz, amiről Szőke András csak annyit mondott, hogy szerinte a munkája kezdetén elaludt és csak 12 év múlva ébredt fel. :-)

Halhattunk egy emlékezetes P-Mobil koncertről, Showder Klubos kirándulásokról és még sok másról, mely nem csak mosolyt fakasztott, hanem a könnycsatornákat is próbára tette.

Szentes, 2010. 01. 06.

 

 

.