Új elnök az IPOSZ élén

 

 

 

Augusztus végén szokták megrendezni az IPOSZ székházban az iparosok éves közgyűlését. Az idén érdeklődéssel tekintett mindenki erre a gyűlésre, mert a megszokott napirendi pontok mellett megválasztották az új elnököt.

 

 

 

Huszonötéves kisipari vállalkozói munkája elismeréséül emlékgyűrűt kapott Pallagi Lászlóné női szabó és Szendi Horváth Zoltánné fodrász. Szakmai munkája és a Szentes és Vidéke Ipartestület elnökségében végzett tevékenysége elismeréséül "Aranykoszorús mester" kitüntetésben részesült Várdai Béla ipari hűtőgépszerelő, míg Kádasi Zoltán műszerész iparosnak "Ezüstkoszorús mester" kitüntetést adományozott az elnökség. Az iparosság szakmai hírnevének öregbítése, szakmai alkotómunkájának elismeréséül "Emléklapot" kapott Földvári Nagy Sándor. Szűcs György országos elnök az Iparosok Országos Szövetsége legmagasabb elismerését, a "Magyar Kézművességért-díj" aranyfokozatát adta át Bőhm Sándor leköszönő elnöknek. Az országos szövetség sokéves szakmai és vezető tevékenységének elismeréséül "Iposz-díjban" részesítette Pintér István autófényező iparost.

 

 

 

- Az Ipartestület tisztségviselőinek mandátuma a mai nappal lejárt - hallhattuk Bőhm Sándortól, majd folytatta - Nagyon szeretném, ha a most megválasztásra kerülő elnökség továbbra is egy megbecsült ipartestület hírét vinné tovább, gondolatukban mindig az legyen, hogy ne a magam érdeke legyen az első, hanem mindig azoké, akik csak tőlünk kaphatnak tájékoztatást. Tájékoztatás, kapcsolat nélkül sem régen, se ma nem élhetett meg vállalkozás.

Az elnöki tisztre Tar János és Várdai Béla pályázott, a jelenlévők az ipari hűtőgépszerelő iparos mellett tették le voksukat így a következő években Várdai Béla vezeti az iparosokat. A felügyelő-bizottság elnökének ismét Kis Rácz Antalt választotta a tagság.

 

 

Szentes, 2009. 09. 10.

 

 

.