Növényi is indul a karate VB-n

 

 

 

Az októberi All-Kyokushin Karate VB előtti utolsó sajtótájékoztatón a Brezovai Sándor vezette szervezőcsapat szenzációs bejelentést tett. A HARCOS etalonjának magyar megtestesítője részt vesz minden idők legnagyobb budo karate versenyén.

A Kyokushin karate VB utolsó válogatott edzőtáborára került sor a napokban. Ez alkalomból sajtótájékoztatóra gyűltek össze a média képviselői a Csillebérci Szabadidőközponban, ahol a legjobb magyar kyokushin harcosok, az independent magyar válogatott mellett egy szenzációs bejelentés és várta őket.

 

 

 

Mint ismeretes, október 2-4. között Brezovai Sándor irányításával és Szentes város szervezésében minden idők egyik legnagyobb budo karate versenyére kerül sor a budapesti Papp László Arénában.

 

A Kyokushin Világbajnokságon fullcontact küzdelemben és formagyakorlat versenyszámokban több, mint 500, a 20 legnagyobb világszervezetet képviselő elitharcos méri össze tudását.

Brezovai Sándor, a verseny ötletének szülőatyja, a torna főszervezője elmondta, a hazánkba érkező fighterek a világ 25 millió harcművészének abszolút csúcsát jelentik, hiszen minden szervezet világválogatottal érkezik hozzánk.

A nevezések alapján legalább félszáz Világ-, Európa- és Világkupa Bajnok és helyezett fog megküzdeni a hatalmas presztízzsel bíró bajnoki címekért, s köztük bizony vannak magyar esélyesek is.

 

 

 

Mivel a versenyre már hónapok óta tartanak a selejtező versenyek világszerte, Növényi nevezését személyesen kancho Hatsuo Royama fogja elbírálni egy személyes meghallgatás, teszt után, amire várhatóan a jövő héten kerül sor Japánban.

A nem mellesleg Zen Bu Kan Kempoban 1. Dannal rendelkező Növényi Norbert elmondta, hogy izgatottan várja az utazást és bízik bene, hogy a kancho hozzájárul indulásához, hiszen 52 évesen is folyamatos edzésben van és titokban jó ideje készül a Kyokushin VB-n való részvételre.

 

Lévén a sajtótájékoztatóra az All-Kyokushin Karate VB utolsó válogatott keret felkészitő edzőtáborában került sor, az Independent Team helyszínen tartózkodó fighterei zárásul egy igen látványos és erőtől duzzadó bemutató edzést prezentáltak a sajtó megjelent képviselőinek.

 

További infók a www.karatewt.com - on!

 

 

Szentes, 2009. 09. 22.

 

 

.