Indul a második forduló

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

Szentes Város Önkormányzata pályázatot hirdet

AZ IPAROSÍTOTT TECHNOLÓGIÁVAL ÉPÜLT LAKÓÉPÜLETEK SZÉNDIOXID-KIBOCSÁTÁS CSÖKKENTÉST ÉS ENERGIA-MEGTAKARÍTÁST EREDMÉNYEZŐ Korszerűsítésének, FELÚJÍTÁSÁNAK TÁMOGATÁSA

tárgyában

 

MÁSODIK FORDULÓ

 

Szentes Város Önkormányzata (6600 Szentes, Kossuth tér 6.) pályázatot hirdet a  Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium „az iparosított technológiával épült lakóépületek széndioxid-kibocsátás csökkentést és energia-megtakarítást eredményező korszerűsítésének, felújításának támogatása” pályázatához kapcsolódva. Az önkormányzati pályázat második fordulójának kiírása és mellékletei ezen felhívás megjelenését követő munkanaptól átvehetőek a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály Lakáshivatalában (Szentes, Kossuth tér 6. 128-as számú iroda).

A Pályázati felhívás, a Pályázati útmutató és mellékletei a KvVM (www.kvvm.hu) és a KvVM-FI internetes honlapjáról (www.kvvmfi.hu) tölthető le.

Az önkormányzati támogatás vonatkozásában az első fordulóban már pályázó társasházak és lakásszövetkezet a második fordulóban benyújtandó pályázatait Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály lakáshivatalához kell eljuttatni.

 

A pályázati anyagok befogadása folyamatos, végső határidő

2009. szeptember 30.

 

A határidőt követően beérkezett pályázatok az elbírálásból kizárásra kerülnek.

Az önkormányzati pályázati kiírás és mellékletei ezen felhívás megjelenését követő munkanaptól átvehetőek a Polgármesteri Hivatal Közigazgatási Osztály Lakáshivatalában, illetve az a szentesinfo.hu/szentes város/pályázatok, hirdetmények honlapról letölthetőek.

A pályázattal kapcsolatban további információk kérhetõk a Polgármesteri Hivatal 510-379 valamint az 510-386 telefonszámán.

A pályázatokat benyújtani csak postai úton, ajánlott küldeményként lehetséges. Ha a postabélyegző dátuma határidőn túli, a kérelem elutasításra kerül. A határidő után beérkezett kérelem, elbírálás nélkül visszaküldésre kerül.

Az önkormányzat az önkormányzati támogatásról szóló döntéséről legkésőbb 2009.  október 28-ig értesíti a támogatás kérelmezőjét.

 

Pályázati kiírás ITT tölthető le, a segédtáblázat pedig ITT!

Szentes, 2009. 09. 22.

 

 

.