PSZT!

Ne mond el senkinek! Csak te tudhatod meg!

Indul a lecsó híradó!

Az idei esztendőben is nagyon készül a Hunor Coop Zrt. az ez évi szentesi lecsófőző fesztivál megrendezésére. Sokakat érdekel, hogy kik lesznek a fellépők, akiknek a nevét egyenlőre nem adhatjuk közre, de egy picit kiszivárogtatunk belőle. Aki olvassa és megfejti a fellépők nevét el ne mondja senkinek, hanem játssza el, hogy nem is hallotta, nem is látta, de nem is tudja! :-)

Az egyik fellépő együttes neve egy édesség fajta. Sokan veszünk ilyet szeretteinknek, amely sok darabból és egy szóismétlésből áll.

A következő banda egy matematikai képlet eleje, melynek a vége 5! Azt még az Obádovics féle matematika könyv sem tudja, hogy miként kapcsolódik az ötös szám a kombinéhoz, de aki kilátogat a lecsófesztiválra szeptember első hétvégéjén az rájöhet.

A harmadik sztárvendég 1966-ban a rádió Tessék választani hangversenyt nyerte meg. Koós János mindig a magasságával cikizi, és ő az aki 43 éve búcsúzik egy mesehőstől, akit egy ordas farkas evett meg.

A negyedik vendég a lecsófesztiválon a nyolcvanas évek legnépszerűbb férfi énekese volt. Akkor még volt egy gitárja, na meg Balázs Pali fürtje. Arra mindenki készüljön, hogy a "fiatalember" hangosan fog énekelni :-) de ezzel senki ne törődjön, hanem tátogja azt, hogy tá tá tátátátá tá tá, tátátátá tá tá, tátátátá tá!

Szentes, 2009. 07. 03.

 

 

.