Parkoló szelvény 
ha pl. esik az eső

 

Sokan panaszkodtak, hogy a városközpontban üzemelő parkoló rendszerben a parkolóórák messze vannak egymástól, nem érhetők el gyorsan, és a vállalkozók részéről további aggályokat kívántak orvosolni a parkolókat üzemeltető Városellátó Intézménynél.

 

Ezért a meglévő órás rendszert bővítették azzal a lehetőséggel, hogy bárki vásárolhat parkoló szelvényt, melyet éppen ugyanúgy kell használni, mint pl. a szegedit. Ezáltal, aki időt és energiát akar megspórolni, annak ajánljuk, hogy szerezzen be pár darabot a képen látható parkoló szelvényből, és a kesztyűtartóban közel van ha éppen nem akarunk sétálgatni a parkolóórához.

 

Komfortosabbá teszi a parkolást az üzletekhez, szolgáltatókhoz, vállalkozásokhoz érkezők részére nyomdai úton előállított parkoló szelvény. Bárki az üzemeltetőnél (Szentes Város Önkormányzata Városellátó Intézménye, 6600 Szentes, Kossuth tér 6. a Polgármesteri Hivatal udvara - Tel / fax: 63/510-338, 63/400-179) vásárolhat parkoló szelvényt, melynek ára 30 perc / 40,-Ft, amit a vállalkozók az ügyfeleiknek átadhatnak, vagy bárki felhasználhat.
 

 

Az érvényesítés helyes módja ha kitépjük a kis korongokat a szelvényből.

 

A parkoló szelvény a város összes fizető parkolójában érvényes. Érvényesítési eljárás a parkolóhely elfoglalásakor ki kell tépni az érkezés hónapját, napját, óráját, percét jelző korongokat. A szelvényt jól láthatóan és ellenőrizhetően a műszerfal tetejére kell kihelyezni.

Szentes, 2009. 07. 03.

 

 

.