Ballagtak

 

 

 

Többen kérdezték, hogy ebben az évben nem lesznek képek fent a Mozaikon az általános iskolai ballagásokról? Egyszerű, de mégis összetett a válasz: NEM, de mégis!

 

A magyarázat annyi, hogy a ballagásokra egy iskolából sem kaptam meghívót! :-( Lehet, hogy nagyon hozzá szoktak az érintettek, hogy ballagáskor végig szaladom az összes sulit, de ez az idén nem így történt. A ballagás napján azt sem tudtam, hogy melyik iskolában mikor kezdődik a ballagás, de azt tudtam, hogy keresztlányom testvére Szegváron 9 órakor ballag. Tehát ha valakik igénylik, akkor arról a ballagásról tudok feltenni 400 db képet, de a szentesiekről nem.

A ballagás előtt két nappal két iskolából biztonság kedvéért felhívtak, hogy számíthatnak-e rám, és akkor megbeszéltük, hogyha nem is tudok jelen lenni az iskola ballagásán, attól még nagyon szívesen közre adom az ott készült képeket.

Így kaptam meg a Kiss Bálint Református Általános Iskola képeit, és itt ragadom meg az alkalmat, hogy ha más iskola is küld képet, vagy CD-n eljuttatja hozzám, akkor azt is szívesen közzé teszem.

 

 

 

Az iskola ballagási képei ITT tekinthető meg!

Szentes, 2009. 06. 25.

 

 

.