„Vedd és Védd a szentesit”

 

 

 

Februárban kezdődött el az a folyamat, amely arra ösztönöz mindenkit, aki Szentesen és a térségben levő településeken él, dolgozik, termel, szolgáltat, de mindenképpen fogyaszt, hogy ITT vásároljon, ha lehet annak érdekében, hogy EGYMÁST SEGÍTSÜK!

Nagyon sokan éltek azzal a lehetőséggel, hogy a Vállalkozói Hírlevélen keresztül bemutassák önmagukat és egyre többen törekszenek arra, hogy tudatosan helyben és a helyi vállalkozóktól, illetve hazai előállítású terméket vásároljanak.

Napjainkra cukrászdától a húsboltig, műszaki kereskedéstől - a zöldségesen át az éttermekig, számos vállalkozó csatlakozott. Külön érdekesség, hogy a felhívás emblémáját is egy vállalkozás készítette, saját elhatározása alapján, támogatva a közös ügyet.

 

 

 

"Ezúton is kiemeljük, hogy összefogásunk, a Vedd és Védd csak akkor lehet igazi, nemes és sikeres, ha azt kiterjesztjük a kistérségi települések - Szegvár, Nagytőke, Derekegyház, Nagymágocs, Eperjes, Árpádhalom és Fábiánsebestyén -, illetve a régió lakóira, vállalkozóira" mondta Szirbik Imre polgármester a  2009. május 4-én megrendezett sajtótájékoztatón.

 

A „Vedd és Védd a szentesi terméket” kampányhoz csatlakozott a Hunor-Coop Zrt valamennyi áruháza. Az első védjegyet a város polgármestere és az üzletlánc vezérigazgatója együttesen helyezték el május 4-én.

Szentes, 2009. 05. 10.

 

 

.