Tavasz a természetben

 

 

 

A Szabadidős Sportklub már évről évre hagyományosan megrendezi, megszervezi a „Tavasz a természetben” című rajzpályázatot különböző korosztályok számára. Felnőtt és ifjúsági korcsoport, általános iskolások és nagycsoportos óvodások kategóriájában is megtörténtek már az értékelések, díjazások.

 

 

 

A pályázatra nagycsoportos óvodások kategóriájában a város kilenc óvodájából érkeztek gyerekmunkák. A gyerekek nagyon ötletes, hangulatos módon varázsoltak tavaszi hangulatot a sok-sok értékes kis műre, alkotásra. Nagyon jól tükröződik a kiállításon, hogy az ábrázoló tevékenység milyen sokszínű, változatos technikákat kínál a gyerekek számára. Az óvodapedagógusok szerepe kiemelkedő, hiszen az ő irányító, ötletadó, segítő munkájuk révén születhettek meg a színes gyerekmunkák. A gyerekektől pedig komoly figyelmet, kitartást kíván 1-1 munka elkészítése, így tulajdonképpen mindenki díjat érdemelt volna. A zsűrinek mégis választania kellett és a következő gyermekmunkák lettek a díjazottak:

 

Damjanich Utcai Óvoda – Dávid Lora, Gergely Szabolcs; Bocskai Utcai Óvoda – Makai Emese; Farkas Antal Utcai Óvoda – Kovács Adrienn, Kajtár Sára; Dr. Mátéffy Ferenc Utcai Óvoda – Tóth Rozália, Magyar Péter; Szent Anna Utcai Óvoda – Tóth Ábel, Szőke Benedek, Vidovics Panna, Bálint Ákos; Köztársaság Úti Óvoda – Bocskai Edit Édua, Szabó László, Kossuth Utcai Óvoda – Szemerédi József, Szilágyi Sándor; Rákóczi Utcai Óvoda – Lantos Dávid, Lévai Roxána, Csorba Diána, Bubori Zoltán; Szent Erzsébet Katolikus Óvoda – Szabó Ildikó, Trenka Dániel, Csáki Eszter. 

 

 

 

A kiállítás megtekinthető május 18-22-ig a Művelődési és Ifjúsági Házban. A kiállítás remek lehetőség újabb ötletek, technikák gyűjtésére és mindenki gazdagabb lehet egy élménnyel.

Szentes, 2009. 05. 20.

 

 

.