Indul a HARC A KINCSÉRT!

 

„A HARC A KINCSÉRT" hamarosan elkezdődik. Ebben a hihetetlen kalandban a szentesi középiskolák mindegyike elindíthat egy 6 fős csapatot.

Szentesen és környékén 2009. május 30-án több helyszínen találkozhatunk  a csapatokkal, akik megpróbálják megszerezni a kincset!

Aki kedvet érez egy kis buzdításra, az figyelje híradásainkat a HARC-ról, valamint a www.aharc.hu honlapot!

 

Ezekben a csapatokban megtalálhatók lesznek a legjobb tanulók, legjobb sportolók és legnagyobb vagányok. Erre szükség is lesz, hiszen a pintballozás, quadozás, mászás, búvárkodás, lovaglás, evezés, csak a fizikális része lesz a kincsvadászatnak. Ahhoz, hogy a verseny igazán kiélezett legyen, versenybe szállnak a kincsért a feltüzelt és sokat próbált testnevelő tanárok is. A csapatok többsége már összeállt, a kalandorok vállalják az előreláthatólag szinte leküzdhetetlen akadályokat, a megoldhatatlannak tűnő fejtörőket, veszélyes feladatokat. A rejtvények és akadályok próbára tennék a Karib tenger legjobb kalózait, a titkok könyvtárosát, sőt még Indiana Jones-t is. A diákok csapatai hamarosan felkerülnek erre az oldalra, a névsorral és a csapatnevekkel együtt.

Szentes, 2009. 05. 15.

 

 

.