Családi nap a Kertvárosban

 

 

 

Immár második alkalommal családi napra várták május 23-én a szentesieket a Köztársaság utcai óvodában. A szülők a tavalyi nagy sikerre való tekintettel ismét megszerveztek egy jótékonysági rendezvényt, ahol kicsi és nagy, gyermek és szülő, nagyszülők, családtagok, barátok együtt tölthettek el egy kellemes délutánt.

 

 

 

Több száz érdeklődőt vonzott szombaton a II. Kertvárosi Családi Nap, amely változatos programot kínált az érdeklődőknek. Lehetett sárkányt készíteni és eregetni, lovaskocsikázni, ki-ki megmutathatta kézügyességét, a picúrok ugráló várban tombolhatták ki magukat.

 

 

 

A családok mulatságos vetélkedőkön mérhették össze ügyességüket és gyorsaságukat. Volt öltöztető verseny apukáknak, vízhordás, krumpliültetés, terítés, gyöngyfűzés.

 

 

 

A szervezők értékes jutalmakkal honorálták a versenyzők bátorságát. A rendezvényen bemutatkozott számos szentesi sportklub és egyesület. Miután nagycsoportosaink előadták a nagy sikerű farsangi műsorukat, a Kiss Bálint Általános Iskola tanulói mutatták be ugróköteles produkciójukat.

 

 

 

Az ovibalett csoport, a SILVER táncosok, a Zafír hastáncosok is bemutatták tudásukat. A délután a Csipike gyermekelőadással zárult, és a kiéhezett résztvevők bográcsos paprikás krumplival csökkenthették éhségüket. A szervezők ezúton fejezik ki köszönetüket az ovis szülők felajánlásaiért és segítségéért, az óvoda dolgozóinak munkájáért és támogatóink felajánlásaiért.

 

 

 

 

 

 

 

A Gyulai Kutyás Agility Szabadidősport Klub látványos műsorában kutyák és gazdáik a lehető legnagyobb összhangban teljesítették az akadálypálya kihívásait.

 

 

 

 

 

Támogatóink voltak:

SZŰCS LAJOS ALPOLGÁRMESTER, PALMI TRADE HUNGARY KFT., LE-DO JÁTÉKVÁR, PÁLMÁSOK EGYESÜLETE, METALCOM ZRT, PFP KFT. , SZABÓ IMRE, DÉLKERTÉSZ, GRIMM KIADÓ KFT., SZENTESI HITELSZÖVETKEZET, FÜSTI CUKRÁSZDA, GONDOLKODJ EGÉSZSÉGESEN PROGRAM, HORNYIK EDÉNY, HORVÁTH ISTVÁN ÉS CSALÁDJA, HUNGERIT ZRT.,SZARVASI HÚSBOLT, KERTVÁROSI ZÖLDSÉGES, KERTVÁROSI PATIKA, PRIMŐR PROFIT KFT., PRIMAENTEN KFT., BABILON KÖNYVESBOLT, BAJNOKOK BOLTJA,BODROGI BAU CSONGRÁDI TELEPHELYE, INVITEL, GENERALI BIZTOSÍTÓ, FESTÉKCENTRUM, MARIE BURGÉRE, ALLIANZ, JÁZMIN VIRÁGÜZLET, GARFIELD RUHÁSÜZLET, GERENDINÉ BALI GABRIELLA, RÓNASÁGI KENYÉR SZUPERINFO, JUTKA VIRÁGÜZLET,HUNOR COOP, MICRODEKOR, SÉF KFT. FÓR MAGAZIN A rendezvény teljes nettó bevételét idén is a Szentesi Kertvárosi Óvodások Képességfejlesztéséért Alapítvány részére utaljuk át, a szülők és az óvónők pedig együtt döntenek az összeg felhasználásáról.

 

Szülői Szervezet nevében

Komáromyné Bíró Adrienn

 

Szentes, 2009. 06. 02.

 

 

.