Vedd és Védd a szentesit!

 

 

 

A mai piaci helyzetben fontos, hogy mi szentesiek összefogjunk a szentesi vállalkozásokért és a szentesi termékekért, ezért helyi vállalkozások és az Önkormányzat összefogott, hogy ha csak egy kis figyelemfelkeltéssel is de felhívják a figyelmet a hazai ill. helyi termékekre.

Néhány vállalkozás úgy gondolta, hogy munkájával támogatja ennek a kezdeményezésnek a gyakorlati megvalósulást. A Fotoprint fejlesztő csoportja készítette el annak a matricának a képét amelyen egy nagy ! (felkiáltójel) van és a szlogen a "Vedd és védd a szenteseit"! A Szarvasi Húsbolt vezetője elkészíttetette és az üzletére és az üzletében ki is tette a matricákat. Azoknak, akik nem csak belül, de külsőségekben is egyetértenek azzal, hogy a térségünkben segítenünk kell egymásnak, vásárlásaink során érdemes ELŐSZÖR a helyi lehetőségekről, ajánlatokról tájékozódni és lehetőleg a helyit választani csak annyit kell tenni, hogy a húsboltba befáradnak vagy most már a FotoPrint-be is, hogy átvegyenek egy matricát és jól látható helyre kiragasszák azt autójukra, motorjukra, biciklijükre, vagy üzletük ajtajára.

Ha helyben vásárolunk, nem csak az eladót támogatjuk, hanem saját magunkat is. Egymást védve, egymásra figyelve erősebben jöhetünk ki a krízisből.

Szentes, 2009. 04. 26.

 

 

.