Másodszor gurult a kamera

avagy a Bökényi Duzzasztót megcélzó kerékpáros forgatás

 

 

 

A második, a Szentesi Kistérség egy részletét bemutatni kívánó utunkra április 4.-én, szombaton került sor. Az idő kegyes volt a csapathoz, hiszen a verőfényes napsütés mellé, enyhe, éppen megfelelő mértékű és irányú szél társult. Az cél a Szentesi Szivattyútelep, majd a Bökényi Duzzasztó meglátogatása volt. Az előre megtervezett forgatás menetét elég jól tartva, viszonylag jó tempóban haladva tudtuk rögzíteni a kívánt jelenteket; nem utolsó sorban pedig jó hangulatban töltöttünk el több, mint egy fél napot. A második kis kirándulásunk összességében sikeresnek tekinthető, a maga közel 30 km-es távjával, 18 fős csapatával, és majd 2 órás menetidejével.

 

 

 

Reményeink szerint az elkövetkezendő alkalmak is hasonlóan értékes élménnyel szolgálnak, a kisfilmek pedig meghozzák a kedvet Szentes és környéke látnivalóinak kerékpárral történő felkereséséhez.

Követező filmes túránkat április 18-án 9:00-órától tartjuk, Nagymágocs látványosságainak felkeresésével. Projektünkről további információ a www.gurulakamera.extra.hu  címen található.

 

 

Szentes, 2009. 04. 15.

 

 

.