Az első perctől mi irányítottunk

 

 

2009. április 4-én (szombaton) a Szentesi '91-esek rögbi-csapata a Békéscsabai Benny Bulls-t fogadta bajnoki mérkőzésen. A végeredmény: 81:12 (félidőben 50-12).

Az első percektől kezdve a Szentes irányította a mérkőzést; a remek tolongásjátékot ügyes háromnegyedjáték egészítette ki. A Békéscsaba két támadása volt csak sikeres, míg a '91-esek folyamatosan szerezték a pontokat. A hazai csapat szinte a lehető legjobb felállásban szerepelt - talán ennek is köszönhető ez a magas pontarányú győzelem. A szentesi rögbisek ismét az NB II-es tabella tetején állnak, s legközelebb május 9-én Szentesen játszanak a második helyezett, azonos pontszámmal álló szegediekkel, amely mérkőzésen az alapszakasz győzelemért fog küzdeni a két csapat.

 

 

A szentesi csapat összeállítása: Farkas Zsolt, Szabó Árpád, Gajdán Ferenc, Dobos Attila, Nagy Gergő, Kérdő Szabolcs, Kiss István, Tímár Zsolt, Döme Zsolt, Csanki Sándor, Katona-Kis Róbert, Tímár Ferenc, Kiss Szabolcs, Baranyi László, Mácsai Csaba, Keresztes-Nagy Ádám, Gránicz Zsolt.

Szentes, 2009. 04. 09.

 

 

.