Karate diákolimpia elődöntő a WT égisze alatt

Küzdelmek kiütésig a szentesi sportcsarnokban

 

 

 

2009. március 14-én rendezték Szentesen a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban a Kyokushin Karate Knockdown Diákolimpia  kelet- magyarországi területi elődöntőjét, - gyermek, serdülő és ifjúsági kategóriában. Ezen a napon rendezték meg továbbá a junior és felnőtt Országos Bajnokságot is.

 

 

 

A versenyt Szűcs Lajos alpolgármester nyitotta meg, a 2009. évi Karate World Tournament szervezőbizottságának elnöke. Megnyitójában elmondta, hogy a kitartás, a küzdeni akarás jó példája lehet a fiatal karatékák előtt az idei év legnagyobb karate világversenye, melyet Budapesten szentesi szervezéssel rendeznek. Olyan küzdelmeket láthatnak majd a fővárosi Sportarénában amelyek erőt és utat mutathat a sportág harcosainak.

 

 

 

A verseny képei és végeredménye ITT tekinthető meg!

 

Közel 300-an neveztek a Magyarország legnagyobb full-contact gyermekversenyre.  A verseny célja, hogy az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, a diákolimpiai döntőbe jutás kivívása, a kyokushin karate népszerűsítése, a sportágon belüli barátság elmélyítése, az utánpótlás nevelés és kiválasztás lehetőségeinek bővítése.

A versenyt a Magyar Diáksport Szövetség és a Magyar Karate Szakszövetség megbízásából a Magyar Tradicionális Kyokushin Karate Szövetség klubja, az Oyama Dojo Sportegyesület Szentes szervezte.

 

 Kinagyítható! 

Szentes, 2009. 03. 21.

 

 

.