Vége az olcsó(?) TESCO benzinnek!

A megyében majdnem megint Szentesen a legdrágább a benzin!

 

 

Hamarosan tényleg vége az olcsó(?) TESCO benzinnek, mert a Tesco Global Áruházak Zrt. és a Shell Hungary Zrt. közötti együttműködési megállapodás alapján a Tesco 15 évre bérbe adja magyarországi benzinkútjait az olajcégnek, amely teljes körűen üzemelteti majd az állomásokat, azaz mind az üzemanyagtöltést, mind a shopok működtetését ellátja.

 

 

 

A Tesco 51 benzinkútjainak átvételével (köztük a szentesit is beleértve) a Shell magyarországi töltőállomás-hálózata 249 tagúra bővül. A két cég közötti megállapodás a Gazdasági Versenyhivatal jóváhagyását követően léphet hatályba. A benzinkutak Shell márkajelzés alatt fognak működni a jövőben, és Shell üzemanyagokat forgalmaznak majd.

 

Ismételten megnéztük, hogy a www.holtankoljak.hu internetes benzin ár figyelő oldalon, hol állnak a szentesi benzinkutak az áraikkal. Sajnos szomorúan tapasztaltuk, hogy a megyében tartjuk előkelő pozíciónkat a drágaságban, mert az 53 működő benzinkút közül 8. helyen áll a szentesi kutak közül három! Mind a három kútnál ugyanannyiba kerül a 95-ös benzin.

 

1 TESCO Szentes, TESCO töltőállomás, Alsórét 258.             258.9,- Ft

2 MOL Szentes, Attila út 2.                                                   259.9,- Ft

3 SHELL Szentes, Vásárhelyi út 110                                      259.9,- Ft

4 OMV Szentes, Csongrádi út 65.                                          259.9,- Ft

Szentes, 2009. 03. 18.

 

 

 

.