Felvétel! – Ecseri pusztatemplom rom

 

 

 

2009. március 21-én, szombaton készítette el első filmjük felvételeit az Ecseri pusztatemplom romjainál a St. Jupát Egyesület tagjai. A zord és szeles idő ellenére 9 fős csapattal vágtak neki első kerékpáros túrájuknak.

A forgatás városi felvételekkel indult, majd a romig vezető utunk látnivalóit örökítették meg.

A forgatási nap két fő látnivalója a Fekete-halom - ahol sikerült egy népesebb őz csoportot lencse végre kapni -, valamint az Ecseri pusztatemplom rom volt. Útjuk célállomásán rövid pihenőt tartottak, körbejárták a romot, megebédeltek és ezt követően már erős hátszéllel indultak vissza a túra résztvevői. A haza vezető útjuk során még néhány felvételt készítettek, és kellemesen elfáradva délután érkeztek meg a Dózsa-házhoz a St. Jupátos fiúk.

 

 

 

A felvételeikből hamarosan elkészítik első úti filmjüket, amit a CivilTv-ben és a www.gurulakamera.extra.hu  honlapunkon is bemutatnak majd. A Gurul a kamera projekt kapcsán a következő filmes túrát 2009. április 04-én 9:00-tól tartják, amely során terveik szerint felkeresik a szentesi szivattyútelepet, a bökényi duzzasztót, valamint bejárják Nagytőkét.

 

 

 

 

Szentes, 2009. 03. 25.

 

 

.