Szilver bállal nyitott a Központi konyha

 

 

 

A versenyszezon előtt mi mással, mint tánccal pihentek a Szilver TSE sportolói az egyesület bálján. A mulatságból ezúttal már a 14. rendezték.

Az egyesület vezetője, Szatmári-Nagy Szilvia olyan vendégeket köszönthetett a rendezvényükön, mint a Magyar Táncsport Szövetség elnökét, Somkúti Annamáriát, és főtitkárát, Domonkos Istvánt, vagy a klubot kezdetektől támogató Csikai Miklóst, az Árpád Agrár Zrt. elnökét. Szokásukhoz híven táncbemutatóval nyitották az est programját a szilveresek.

Népszerű volt a jive, a zárótáncot előadó László Csaba-Mikes Anna párostól pedig a quick step bizonyult közönség kedvencnek a pazarul felújított gyermekélelmezési konyha ebédlőtermében.

 

 

 

A tavalyi évet szép eredményekkel zárták, az pedig már nem is újdonság, hogy a Szilver az ország legeredményesebb táncklubja, így van ez már hat éve.

Rendszeresen meghívást kap néhány szilveres pár az USA-ba és Kanadába, hogy újévi koncerten lépjenek fel. A legutóbb kint járt öt páros között volt Kósa András Pandur Petrával és Nagy Gergő Horváth Alexandrával, akik az ottani szervező kérésére humoros polkával szórakoztatták az óceánon túli publikumot, s ezt bemutatták a bálon is.

A versenytáncok után a Lézer együttes zenéjére a parketten megtörtént a keveredés. Mint kiderült, cseppet sem volt visszatartó ereje a korábbi látványos táncbemutatóknak, hiszen a bajnokok mellett bátran csörögtek a "civilek" is.

A bál képei ITT tekinthetők meg!

 

 

Szentes, 2009. 02. 18.

 

 

.