Pollák szalagavató

 

 

 

Az idei tanév utolsó szalagavató bálját rendezték meg a Dr. Papp László Városi Sportcsarnokban 2009. február 20-án. Ekkor a Pollák Antal Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola a Zsoldos Ferenc Középiskola és Szakiskola tagintézménye tartotta a végzős hallgatók legnagyobb ünnepét a ballagás előtt.

 

 

 

Hangulatában és humorában az idei év legjobb szalagavatóján vett részt, aki kíváncsi volt a Pollákosok szalagavatására.

Az iskolában a gyengébbik nem "gyengén" van képviselve, ezért segítségre szorultak, hogy kilegyenek a táncospárok. A Pollákos fiúkat nem kell sajnálni, mert ezt a lány hiányt megoldották és nyugodtan mondhatjuk, hogy felejthetetlen bevonuló után tényleg felejthetetlen koreográfiát láthattunk.

A keringővel ebben az évben is indulni kívánnak az országos szalagavató táncok versenyén, melyen az elmúlt esztendőben harmadikok lettek.

 

 

 

Az osztályok képes albumainak megtekintése lehetőséget adott gyors átöltözésre, és már jöttek is a kisszoknyás "bajszos" csajok, akiknek minden mozdulata erővel volt átitatva.

 

A rendezvény képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

(450 kép a szalagavatóról)

 

 

 

A bál végén egy meglepetés produkcióval készültek a fiúk. Dalra fakadt a száznál több, de már nem mutáló végzős diák, akik ebben az évben kapták meg a szalagjaikat, és közös énekkel búcsúztak a felhőtlen diák évektől.

Szentes, 2009. 02. 28.

 

 

.