MÁR CSAK EGYET KELL ALUDNI!

 8. TÉLBÚCSÚZTATÓ KARNEVÁL

 

2009. február 27-én délután 3 órakor veszi kezdetét a karneváli időszámítás Szentesen. A város apraja-nagyja, és a meghívott vendégek együtt búcsúztatják el a telet.

A kétnapos ünnep első napján a karnevál állandó vendégei, a szlovén busók és koránt jelmezesek bemutatói hangolják a várost a karneváli műsorokra. Megtörténik a karneváli időszámítás kihirdetése. A város főterén kulturális műsorok várják a kikapcsolódni vágyókat. A Ladánybene 27 élő koncertje mellett több iskolai és óvodai csoport is fellép a Kossuth téri színpadon.

 

 

Szombaton a dr. Papp László Városi Sportcsarnokban igazi farsangi maskarában mutatják be műsorukat a város óvodái és általános iskolái. A nap folyamán a szabadtéri udvaron kirakodóvásár várja a vendégeket, megkóstolhatják az igazi farsangi fánkot, valamint egész nap úton lesz a kisvonat, és viszi városnéző körútra a programokon résztvevő látogatókat.

Délután indul az utcai karneváli menet, mely az Ifjúsági Parkban látványos téltemetéssel ér véget. A sportcsarnokba visszatérve kezdetét veszi a gálaműsor. A díjkiosztó gálát és a tombolahúzást követően kezdődik a Desperado együttes fellépése, valamint a Megasztárból ismert két énekes, Fekete Dávid és Lakatos Krisztián koncertje, amit az elmaradhatatlan lufieső zár.

Szentes, 2009. 02. 26.

 

 

.