Idén is nagy siker volt az
Esküvő & Baba-mama Kiállítás és Vásár

 

 

 

Február 14-15.-én került megrendezésre a III. Esküvő & Baba-mama Kiállítás és Vásár. A helyszín, mint az elmúlt két alkalommal, most is a gyönyörű Megyeháza, Konferencia és Kulturális központ volt. Az idei év egyik nagy szenzációja volt a helyszínen köttetett esküvő, amelynek boldog résztvevői a csongrádi Buduczki Viktória és Horváth László voltak.

Őket egy fehér limuzin hozta a megyeházára és a több száz érdeklődő előtt fogadtak Örök hűséget egymásnak. A látogatókat pazarul feldíszített és rendkívül ötletes standok fogadták, amelyek kínálatában többek között szerepelt a méltán népszerű csoki szökőkút is.

Több menyasszonyi ruhaszalon is felvonultatta az új kollekcióit, melyet a szebbnél szebb modellek mutattak be a kifutón.

 

 

 

A szervezők (Bertók Róbert és Bertókné Gyarmati Beáta) idén is gondoskodtak arról, hogy a legkisebbek is jól érezzék magukat. Játszóház, lufis bohóc és Váradi Árpád előadásában egy bűvész show is szórakoztatta a kicsiket. Azok, akik valóban esküvőre készülve mentek el a rendezvényre, minden tekintetben ötletekkel gazdagon térhettek haza, hiszen az esküvő szervezőktől a cukrászatokon keresztül, a dekorációig számos témakörben tekinthették meg a legjobbak felhozatalát, és hallgathatták meg szakmai tanácsaikat.

A 14.-i napon a rendezvényre érkezők mindegyike kapott egy Valentin napi idézetet, amely egyben egy tombola szelvény is volt. A szerencsés nyertes részt vehetett egy romantikus hangulatú, gyertyafényes vacsorán, amelynek helyszíne a Liget Étterem volt.

 

 

 

A vasárnapi tombolahúzáson kisorsolásra került egy balatoni vitorlás hétvége és többek között 4 wellness hétvége is. Az idén sajnos elmaradt a várva várt jégszobor show, ugyanis a jégszobrász az előadás előtti napon súlyosan megfázott egy nemzetközi versenyen, amelynek következtében ízületi gyulladást is kapott.

Lett viszont helyette „Szupernagyi” választás, amelyen holtversenyben lett első Ollainé Istvánné és Sándor Imréné.

A szervezők elmondták, hogy a vendégkönyv és a tombola szelvények alapján kijelenthető, hogy 15 városból érkeztek látogatók, ennél viszont valószínűleg több helyről érkeztek, hiszen nem mindenki írt be a vendégkönyvbe. Örülnek, hogy a rendezvényük igaz, hogy csak rövid időre, de idegenforgalmi jelentőséggel is bír.

A kiállítás képei ITT tekinthető meg!

Szentes, 2009. 02. 24.

 

 

.