A Pálmások Szövetsége decemberi jótékonysági akciói 

 

A Pálmások Szövetsége folytatva immár hagyományosnak tekinthető jótékonysági adományozásait, ebben az évben is igyekszik segíteni a nemes célokat, ajándékokat adni gyermekintézményeknek a decemberi ünnepek alkalmával.

 

 

 

A Szentes-Csongrád Rotary Club november 28-i jótékonysági báljának támogatásával kezdték, mellyel a jövő nyári gyermeküdültetés megszervezésének költségeihez járultak hozzá.  

 

Mikulás napra a dr. Bugyi István Kórház Gyermekosztályának különböző eszközöket, a gyerekeknek gyümölcsöt, édességet vittek. Az általuk felkért Csipike és Barátai Produkció vidám műsorral igyekezett mosolyt csalogatni a gyerekek, hozzátartozóik és az osztály dolgozóinak arcára, sikerrel.

 

 

 

A Gyermekek Átmeneti Otthonában, a Munkácsy utcában is tartottak egy kis vidám Mikulás napi műsort, ugyancsak a Csipike és Barátai Produkció közreműködésével.

A pálmások itt mesekönyvekkel, színes ceruzákkal, mindenfajta játékokkal és egy nagy láda mosolygós pirosalmával ajándékozták meg a gyerekeket. Családjaik, ismerőseik köréből gyűjtötték össze ezeket és igyekeztek vele örömet szerezni a gyerekeknek.

Amint a képeken látható, ez sikerült. Nagy buzgalommal és lelkesedéssel választott magának ki-ki ajándékot. A Kertvárosi, Köztársaság úti, Óvoda Karácsony előtt a kérésnek megfelelő eszközöket kap a Pálmásoktól. A Városi Bölcsődében pedig játékkocka készleteket tesznek a Pálmások a picik karácsonyfája alá.

Az ajándékozások a Pálmások Szövetsége tagjainak személyes adományai.    

Szentes, 2009. 12. 21.

 

 

.