Szekeres Adrien adventi koncertje

 

 

 

Az ország legszebb templomaiban, köztük a szentesi református nagytemplomban adott meghitt hangulatú karácsonyi koncertet Szekeres Adrien tavaly, advent idején. A nagy sikerre való tekintettel az énekesnő idén is Adventi turnéra indul, hozzánk is újra eljön december 7-én.

A tavalyi hat állomással szemben viszont ezúttal 16 helyszínen lép fel november végétől karácsonyig,

Szekeres Adrien azért hívja templomba a közönséget, mert véleménye szerint a különleges helyszín, a meghittség segít ráhangolódni a karácsonyra. Az egykori szentesi drámai tagozatos gimnazista, aki gyakorta megfordul városunkban fellépéseken, az egész tavalyi turné alatt az egyik legnagyobb élmény nálunk, a nagytemplomban érte. 

Ahogyan a múlt évben, ezúttal is felcsendülnek Adrien saját ünnepi dalai, hiszen most is jelent meg új albuma, Csak játék címmel. Természetesen a repertoárból nem hiányozhatnak a klasszikus karácsonyi számok sem, a tavalyihoz képest mégis más műsort ígér Adrien december 7-én, 18 órakor kezdődő koncertjén. Vendégként fellép Takács Nikolas, Adrien fiatal felfedezettje, akivel két dalt is elénekel a különleges hangulatú koncerten.

Szentes, 2009. 12. 02.

 

 

 

.