Megújult a www.szentes.hu

 

 

 

2009. november 18-tól szerkezetében és külsejében is megújult honlappal mutatkozik be Szentes a nagyvilág, a helyi lakosok és a városunkba érkezők előtt. A város internetes történelme 1995 augusztusától indult. Ez az ötödik honlap, amellyel megjelenünk az információs világsztrádán, az előző weboldal öt éven keresztül szolgált állandó és aktuális információkkal.

Több hónapos munka előzte meg az új internetes oldal beindítását. - Egy évtizeddel ezelőtt az első között jelentünk meg az interneten saját website-tal, az akkori igényeknek megfelelően. Most az elmúlt évek tapasztalatait leszűrve, az új elvárások felé nyitva készítettük el az új honlapot, mely a lakosok életét, információkhoz jutását megkönnyíti, illetve az ide érkezőknek az első benyomást jelentheti - hangsúlyozta Szirbik Imre polgármester.

Ez egy egyedi kialakítású, dinamikus, állandóan fejleszthető honlap, amely a kor igényeinek teljes mértékben megfelel - hívta fel a figyelmet az internetes oldal elkészítője, Vidovics Ferenc, aki elmondta: már induláskor 1500 nagyméretű kép színesítette a honlapot, mely egyelőre 200 bejegyzést tartalmaz. A fent lévő, folyamatosan bővülő anyagok közé aktuális hírek, programajánló, közlemények, kinagyítható plakátok, intézményismertetők, elérhetőségek, közlemények tartoznak. A menü és a struktúra az internetezési szokásoknak megfelelően lett kialakítva. Gondoltak arra is, hogy az ideérkezőket térkép is segítse az eligazodásban, sőt tájékozódhatnak még a parkolási zóna elhelyezkedéséről is. Közbeszerzési anyagok is fent vannak, sőt a potenciális befektetőknek is szolgálnak aktuális információkkal.

Szentes, 2009. 11. 30.

 

 

.