A Köszönet napja

A Szociális Munka Napja

 

 

 

A Szociális Munka Napját (november 12.) minden évben megünnepli az önkormányzat, amikor is a szociális szférában dolgozókat köszöntik.

A Központi Gyermekélelmezési Konyha ebédlőjében ezen a napon minden bizonnyal sokáig felejthetetlen produkcióval állt elő a Dr. Sipos Ferenc Parkerdő Otthon kollektívája, mellyel nem csak az intézmény életét kívánták bemutatni, hanem egy emberi sorsot is.

 

 

 

Szabályosan "ájulásig" szórakoztattak minket, és egy rövid intermezzo után Szirbik Imre polgármester köszöntőjét követően Köszönet-oklevelek átadására került sor.

 

Az eseménye képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

 

 

 

Az önkormányzat szociális és egészségügyi bizottsága három éve jutalmazza ily módon a kiemelkedő karitatív tevékenységet végzőket, s mint minden alkalommal, most is öten vehették át az oklevelet Hornyik László bizottsági elnök kezéből.

 

 

 

Szatmári Nagy Lajosné, a gondozási központ dolgozója szeretettel gondoskodik az idősekről, rendezvények szervezésével, a Szabadidős SK karácsonyi csomagosztásában való részvételével. Füredi Zsuzsa gyógytornász is beírta nevét az elkötelezettek sorába az elmúlt évek során: idősek és fogyatékkal élők számára szervez és vezet rendszeresen sportfoglalkozásokat. Horváth Imre diakónusként fél évtizede bibliaórák keretében tart lelki gyakorlatot az idősek klubjaiban. Kozma András, az Autark Kft. vezetője hosszú ideje a szociális intézmények rendszeres támogatója, szerepvállalása példaértékű. Köszönet oklevélben részesült a Hollandiából érkező nagy értékű adományokat a gondozási központ intézményeibe eljuttató Giel Heijbojer, a Royal Brinkmann BV magyarországi képviselője is.

 

 

Szentes, 2009. 11. 26.

 

 

.