Váltottak - bevált

 

 

 

2009. november 14-én, szombaton rendezték az első Jótékonysági Zenés Ovi Kavalkádot a Mátéffy utcai ovisok képességfejlesztéséért. A szervezők, a szülők javaslata alapján, szakítottak az eddigi hagyományokkal és bál helyett egy szórakoztató programot állítottak össze, melynek középpontjába a gyerekeket állították. Így az Ifjúsági Házban kézműves műhellyel, arcfestéssel, ugrálóvárral, kalandparkkal, gyerek aerobiccal, néptánccal várták a szép számban megjelent közönséget.

 

 

 

A programot az óvodások mazsorett műsora nyitotta meg, majd ezt követően egy koncertre invitálták a résztvevőket. A kisebbek és a nagyobbak is legszebb gyermekdalaikat énekelhették együtt a 100 Folk Celsius és a Tolcsvay trió előadóival. A sok játék és tevékenység mellett igazi „terülj-terülj asztalkám” várt a résztvevőkre a büfében. Az estet tombolasorsolás - értékes nyereményekkel -, és az óvó nénik fényjátéka zárta. Szülők és gyerekek egyaránt, mosollyal az arcukon távoztak. A szervezők pedig örültek, hogy váltottak, mert bevált! A rendezvény bevétele az alapítvány számláját gazdagítja majd.

 

 

 

A rendezvény sikeréhez nagyban hozzájárultak a Szülői Szervezet Tagjai, akik nagyon lelkesen nem csak jó ötletekkel, hanem munkájukkal is segítették a szervezést, valamint a Micro Dekor, Szentesi FÓR Magazin, Ifjúsági és Művelődési Ház, Kurca TV, Arany ABC, Gáspárné Edina fitneszedző és a Wellness Colosseum, Zöldág SE., LEDO Játszóház, Vargáné Ágoston Szilvia kozmetikus (www.szentesinfo.hu/babor), Ili Kozmetika, Págerné Kovács Szilvia, Szentesi Mozaik Internetes Újság, mint támogatók! Köszönjük!

 

 

Szentes, 2009. 12. 07.

 

 

.