Tudásdepó-Expressz
E-könyvtárak fejlesztése

TIOP-1.2.3-08/33

 

 

 

Eredményesen szerepeltek a megye könyvtárai, így a Szentes Városi Könyvtár Nonprofit Közhasznú Kft. is a Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program Könyvtári szolgáltatások összehangolt infrastruktúra fejlesztése – „Tudásdepó-Expressz” (Száma: TIOP-1.2.3-08/33) E-könyvtárak fejlesztése Csongrád megyében című pályázaton.

 

A pályázat az oktatáshoz, az élethosszig tartó tanuláshoz kapcsolódó – elsősorban a nap 24 órájában távolról is elérhető - könyvtári szolgáltatások infrastruktúrájának kiépítését támogatja. A konzorcium, melynek tagjai a csongrádi Csemegi Károly Városi Könyvtár és Információs Központ, egyben a konzorcium vezetője, a makói József Attila Városi Könyvtár, a Szentes Városi Könyvtár Nonprofit Közhasznú Kft., a felgyői Községi Könyvtár, a maroslelei Általános Művelődési Központ Könyvtár és Művelődési Ház, összesen 69.095.744 Ft vissza nem térítendő támogatást kapott.

Ebből a Szentesen megvalósuló fejlesztésekre – mely tartalmazza a konzorcium közös szolgáltatásait biztosító eszközöket is - 24.238.544 Ft fordítható.

Szentes, 2009. 10. 15.

 

 

.