Gólyabáli összefoglaló

 

Alig hogy elkezdődött a tanév, már egy időszaknak vége is, melyen a középiskolák új tanulói át kellett esniük. Ez pedig nem más mint a "gólya korszak".

Az elmúlt héten három középiskolában rendezték meg ez a "nagy bulit", melyen igazi osztályokká kovácsolódtak a kilencedikesek.

 

 

 

A HMG gólyaavató képei ITT tekinthető meg!

 

 

 

A HMG gólyáinak egy nagy közös fészekben kellett ülniük, mert tervük szerint a Móriczban lett volna a gólyák avatása, de foglalt volt a terem, így az iskola dísztermében rendezték be a gigantikus fészket.

A hangulat fergeteges volt, amit a végén rendezett buli is igazolt, csak a technikai megoldásokban kellett volna javítani. Ez az egyetlen kis dolog zavarta a felhőtlen gólyaavatást.

 

 

 

A POLLÁK gólyaavató képei ITT tekinthető meg!

 

 

 

A Pollákosok gólyaavatója egy profi szervezés volt. Minden ott volt a helyén ahol kellett, csak a közönség maradt el. Ennek az is lehet az oka, hogy a HMG-nek és a Polláknak egy napon volt a gólyaavatója.

A feladatok ötletessége kiemelkedett a többi gólyabál közül, és a lebonyolításban sem lehetett kivetnivalót találni.

 

 

 

A ZSOLDOS gólyaavató képei ITT tekinthető meg!

 

 

 

A Zsoldos gólyáknak a hosszú hétvége előtti napon kellett bizonyítaniuk, ennek az lett a következménye, hogy sok diák már haza utazott, így itt is kevés néző volt, de ki kell emelni, hogy az osztályfőnökök ebben az iskolában vették ki a legnagyobb részt az avató feladatok megoldásába.

Az elmúlt évben ez az iskola vitte a prímet az ötletességben, most sem vallhattak szégyent, de nekünk a Pollák idei rendezvénye tetszett a legjobban.

Senki ne búsuljon, mert jövőre is lesz gólya avatás, csak akkor már egy újabb generációnak kell majd bizonyítania, hogy megérett a "szentesi gólyaságra"!

Szentes, 2009. 10. 29.

 

 

.