Indul az Integrált Városfejlesztés!

 

 

 

Az önkormányzat és partnereinek együttműködésében készül az integrált városfejlesztési stratégia, a munka célja a városközpont rehabilitációja, a vállalkozói környezet javítása. Ennek érdekében egyeztettek az akcióterület vállalkozóival és civil szervezetekkel a 2009. január 21-én, szerdán megtartott fórumon a Polgármesteri Hivatalban. Erre a szerdai rendezvényre az Ady E., a Nagy F., és a Horváth M. utcai vállalkozások kaptak meghívást.

 

 

 

Az integrált városfejlesztési stratégia következő fóruma február 4-én, szerda 10 órakor lesz, a szentesi Polgármesteri Hivatal kistanácskozó termében. A szervezők várják a lakosság, a vállalkozók, a civil szervezetek javaslatait: a városközpont rehabilitációja, a városkép javítása, élhetőbb városi környezet kialakítása témákban.

Bővebb információt kaphatnak Szentes város honlapján keresztül: http://www.szentes.hu/varos/koncepciok.htm , e-mail elérhetőség: ivs@szentes.hu

 

A pályázati törzsanyag még most készül, de ötleteit és véleményét akár online is megírhatja az IVS ONLINE KÉRDŐÍVÉN keresztül!

Szentes, 2009. 01. 29.

 

 

.