Élménybeszámoló a francia túráról

A St. Jupát kerekesei a gallok földjén

 

 

 

Kerékpárral szelték át Franciaországot a St. Jupát SE tagjai az elmúlt esztendő nyarán. A nyolc fős csapat 2008. július 4-én indult Magyarországról és július 27-én érkezett haza. A biciklik nyergébe azonban csak Franciaországban szállnak, hiszen autóval érkeznek a kiindulási ponthoz, a normandiai partraszállás helyére.

Praktikusabb volt úgy összeállítani az útitervet, hogy Franciaországba autóval menjünk, mert szállításunkat a kiindulóponthoz és vissza Magyarországra még tavaly felajánlották. Ezzel a segítséggel kinyílt számunkra a tér, hiszen a teljes túrát francia honba tervezhettük, ellentétben az eddigi körutakkal - mondta Valkai Zsolt egyesületi vezető.

 

 

 

2009. január 10-én megtelt a Megyeháza díszterme az élménybeszámolóra, amikor is több száz kép levetítése közben felelevenítették a francia út legérdekesebb pillanatait a túra résztvevői.

Igaz az élménybeszámoló szünete előtt volt látható a "Rövidesen folytatjuk" kép, de nyugodtan zárhatták volna ezzel a képpel az egész élménybeszámolót is, mert biztosan hallani fogunk az egyesületről 2009 nyarán!

 

 

Az út képes összefoglalója ITT tekinthető meg!

Szentes, 2009. 01. 15.

 

 

.