www.szentesinfo.hu/mozaik/wt

Elkészült a Kyokushin Karate VB új honlapja!

 

 

Az ünnepek alatt sem tétlenkedett a kyokushin karate világbajnokság szervezői bizottsága, mert az elmúlt bizottsági ülésen felmerülő igényeknek megfelelően elkészült a ALL KYOKUSHIN KARATE WT (WORLD TOURNAMENT) új honlapja. A portál rendszerben a következő több mint 8 hónapban folyamatosan jelennek meg az újabbnál újabb információk e nagyszabású szentesi szervezésű versenyről.

Jelenleg 14 világszervezet jelentkezett be a versenyre a világ minden tájáról. Az ide utazó versenyzőkkel és közönséggel a legkönnyebb az interneten való kapcsolattartás, melyet maximálisan szeretnének a szervezők kihasználni.

 

Miért érdemes regisztrálni a VB honlapján a verseny iránt érdeklődőknek?

Jól látható, hogy regisztrálási lehetőség van a All Kyokushin Karate World Tournament oldalon. Ez azt jelenti, hogy egy-egy cikket vagy oldalt csak regisztrált személyek tekinthetnek meg. Olyan előnyökhöz is juthat valaki, hogy a VB alatt készült képeket nagyfelbontásban csak regisztráltak tekinthetnek meg.

Lehetőség van hírlevélre is feliratkozni, de ehhez is elsőként regisztrálni kell. A verseny állását, majd a végeredményét is csak elsőként regisztrált érdeklődők tekinthetik meg... és még sorolhatnám azokat az előnyöket, amely a regisztrálással jár még pluszban.

Szóval, ha szeretne minél több információhoz jutni e világversennyel kapcsolatban akkor klikkeljen a Regisztrációra!

Hamarosan nem csak erről a hosszú WEB címről juthat el valaki a honlapra, hanem lesz egy rövidebb, egy nemzetközibb (www.karatewt.com) is, csak még a domain név regisztrációra várnunk kell!

 

A honlapot az alábbi linken tekintheti meg:

 www.szentesinfo.hu/mozaik/wt

Szentes, 2009. 01. 07.

 

 

.