Csajos méretekkel megérkezett Nina

Szentes első újszülöttje a 2009-es esztendőben

 

 

 

2009. első szentesi babája egy picit várattatott magára, mert január 3-án 10 óra 3 perckor született meg a Dr. Bugyi István Kórház szülészeti osztályán.

Kolozsvári Valéria és Lénárt Ferenc családja egy újabb gyermekkel bővült. Fanni és Lotti a két nagyobb testvér nagy izgalommal várta a testvérkét Ninát (nő uralom van a Lénárt családban :-) ). Nina „csajos méretekkel” – így fogalmazott az anyuka - (2730 grammal, 46 centiméterrel) érkezett az elmúlt hét szombatján. Már régi hagyomány, hogy az első szentesi újszülöttet a város vezetése köszönti és ez most is így történt.

 

 

 

Szirbik Imre polgármester mellet a kórház igazgatónője Dr. Várkonyi Katalin is egy kis ajándékkal érkezett meg a 26-os kórterembe. Valériát kérdeztük a szülésről, aki elmondta, hogy reggel 8 órakor kezdődtek meg a fájások és viszonylag gyorsan sikerült természetes módon megszülnie. Továbbá kiemelte, hogy olyan kellemes környezetben és körülmények között töltötte el a szülés előtti időt, hogy örömmel, de fájó szívvel búcsúzik a kórháztól.

 

 

Szentes, 2009. 01. 06.

 

 

.