Azurák Csaba majdnem kezét törte

 

 

 

A TV2 reggeli szórakoztató közéleti műsorába (MOKKA) kapott meghívást Brezovai Sándor, valamint a Kyokushin-kan világszervezet vezetője Kancho Hatsuo Royama, hogy ismertessék az ez évi karate világbajnokság részleteit a nézőkkel.

 

Azurák Csaba az interjúk előtt Brezovai Sándor 4. danos karate mester bemutatójáról érdeklődött. Sándor Ytong téglákat (szám szerint kétszer 9-et) rakott egymásra, melyeket kéz éllel és könyökkel tört el az élő adásban.

Azurák Csaba érdeklődését felkeltette a produkció, és mint azt egy csibész gyermek kérné „Én is hagy törjek, legalább egyet!” ő is megtette ezt. Megegyeztek Sándorral, hogy ő egy téglát elvállal, kéz éllel megpróbálja eltörni. Nagy csatakiáltással lendült a kéz, majd szisszent is a száj, mert ez a produkció nem olyan könnyű, mint ahogy az első pillantásra tűnik.

A MOKKA stúdióban Ezen az egy eltört Ytong téglán kívül, még volt ott 17 db másik, amit Sándor két csapással (kéz éllel - 8 db, könyökkel - 9 db) tört szét, majd a beszélgetés a stúdió másik részében folytatódott.

www.karatewt.com                        www.karatewt.hu

 

 

Demcsák Zsuzsa a műsorvezető páros másik tagja a verseny részleteiről érdeklődött Royama mestertől. A szervezés jelenlegi állásáról a mester mellett Dr. Gubacsi Attila a VB sajtóvédnöke számolt be, akik elmondták, hogy az októberben megrendezendő karate világbajnokság, a világ legnagyobb budo karate versenye lesz.

Azurák Csaba és Brezovai Sándor közös Ytong tégla törését az alábbi linkre kattintva

tekintheti meg:

http://webcast.tv2.hu/dynamic/index.php?m=video&video_id=389062

Szentes, 2009. 01. 29.

 

 

.