A József Attila utca öt métere

Legyen-e a városban közterületi megfigyelő rendszer?

 Szavazás!

 

 

Ha nem indul el a felvétel, akkor várjon egy percet, mert le kell töltődni a videó anyagnak, majd kattintson a Lejátszás gombra. Ha akkor sem akkor ITT töltheti le a forrás anyagot!

 

A fenti képen a József Attila utca 5 méterét láthatjuk, amint két fiatal éppen egy jelzőtáblát akar kidönteni a helyéről. Mindez 2008. augusztus 30-án hajnali 0 óra 16 perckor történt a József Attila utcában.

Ugye kíváncsi mindenki a biztonsági kamera teljes felvételére? Természetesen azt is közre adjuk, mert a fiatalok arcát nem lehet felismerni, így semmilyen személyiségi jogot nem sért a felvétel, de talán egy szemfüles szülő felismerheti csemetéjét és annak tettét.

Járókelők sétáltak el először ezen az öt méteren, majd jött a két erős legény. Az üzlet kerékpár támaszát hajlították le nehezen, majd az egyik elhatározta, hogy a táblát is kitöri gyökerestől. Azt nem figyelték, hogy őket figyelik-e, mert az üzlet biztonsági kamerája az egész tettet felvette.

A tulajdonosnak volt is pár álmatlan éjszakája, de úgy volt vele, hogy most a fiúknak is legyen. A felvételt átadta a rendőrségnek és feljelentést tett, és okulásul megkaptuk mi is.

 

Legyen-e a városban közterületi megfigyelő rendszer?

 

 

 

Jó tudni, hogy egy számítógépről óránként 1 szavazatot fogad el a szavazógép!

Nem kell regisztrálni, nincs IP cím ellenőrzés, tehát csak be kell jelölni a válaszunkat

(esetleg rövid kommentárt hozzá) és a KÜLD gombra kattintani!

A szavazás 2008. szeptember 5-én indult.

Szentes, 2008. 09. 05.

 

.