Az "ízek utcájától" a kenyérszentelésig

 

 

 

„Gasztronómiai utazás az ízek világába” elnevezésű programon vehettünk részt 2008. augusztus 20-án Magyarország születésnapján a Kossuth téren.

 

 

 

Ezen a rendezvényen a tradicionális ételek, édességek bemutatására, kóstolására volt lehetőség. A rendezvény célja az volt, hogy a magyar gasztronómiai tradíciók ill. az egészséges ételeket népszerűsítse.








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

A könnyűzenei koncertekkel tarkított programot a szentesi „tegyükfelhogy” az IH Gödör Tehetségkutatón eredményesen szereplő zenekarok akusztikus koncertje zárta. Az ünnep ezzel nem ért véget, mert az Ifjúsági Ház melletti színpadon folytatódott a 20-ai rendezvénysorozat.

 

 

 

A Dixie Jam Sassion koncert után következett az ünnep ünnepi része. Szirbik Imre polgármester az egyházak képviselőivel szegték meg az ünnepi kenyeret, melyből mindenki vehetett (akinek jutott).








































































































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

 

Az est főműsorában három dívát köszönthettünk Szentesen. Détár Enikő, Fésűs Nelli és Ladinek Judit előadásában láthattuk a Dívák éjszakáját. A "születésnapi" ünnepi programot nagyszabású tűzijáték zárta.















































































Húzd az egér nyilát a képekre!

 

 

Szentes, 2008. 08. 25

 

 

.