A vidék legjobbjai között

 

A képen látható Vidékbajnok 14 éves fiú csapat versenyzők és edző balról jobbra:

Fricska Martin, Korom Tamás, Bakos László (vezetőedző) középen, Virág Máté, Ajkay Norbert

 

Szentes tenisz sportjának eddig történetében az egyik legkiemelkedőbb teljesítményt a Szentesi Tenisz Klub utánpótlás csapata érte el idén nyáron. A 48 tenisz egyesület közül a vidék negyedik legjobbja a Szentesi Tenisz Klub lett. A legfantasztikusabb teljesítményt a Fiú 14 éves korosztályos csapat érte el.

További szép eredményt ért el Mészáros Emese és Fricska Anett a 18 éves lányok közül a bronzérmet hódították el. Pontot szereztek még a 14 éves lányok: Sarusi Kis Virág, Szécsi Szimonetta, Kanász Nagy Emma, valamint a 12 éves fiúk között Nagy Móric.

 

 

   A 14 éves fiúk elhódították az egyéni győzelmet,          A páros győzelmet Virág Máté és Ajkay Norbert vívta ki.

      Ajkay Norbert révén. Edzője: Horváth Ádámmal.

 

Mészáros Zoltán Klub elnök csak felsőfokon tudott beszélni a 14 éves fiúk teljesítményéről. „Szentes Város tenisz történetében nem igen fordult elő még hasonló teljesítmény, amikor egy korosztály a Vidékbajnokságon minden győzelmet elhódított.” Az elnök biztatónak tartja, hogy a 8-10 évesek is egyre több versenyen jó eredményeket érnek el, sok-sok aranyérmet hódítanak el. Őket is meg kell említeni név szerint, hisz ők is a jövő: Lénárt Larion, Szécsi Armand, Mizere Laura, Mészáros Lotti, Rácz Diana, és az óvodás korú Drahota Szabó Dorka. Büszkeségeink Ajkay Norbert és Virág Máté, akik mindketten az Utánpótlás válogatott tagjaként Szentes tenisz sportjának jó hírét viszik szerte a világon.

Szentes, 2008. 07. 29.

 

 

.